..::KALKULATOR CIJENA::..Zaboravili ste lozinku?
Registrirajte se!

PVC stolarija

Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili ugradnje pvc stolarije u Vaš objekt.
<--

Projekti

Naziv projekta:
Pvc prozori i vrata ugradnja sa alu griljama u Srimi Vodice
O projektu:

Mjesto radnje je Srima, Vodice ali opet nije riječ o odmoru već ugradnja pvc stolarije sa alu griljama na kući za odmor.

Kako je obim posla bio velik morali smo se i mi odmoriti preko noći i završiti drugi dan ugradnju ali bar smo testirali kako funkcioniraju novi prozori i alu grilje.

Radi se o kući za odmor koju koriste samo vlasnici tj nije u turističke svrhe. Stara stolarija je dala svoje jer se objekat nalazi dosta blizu mora pa su bura i sol učinili svoje. Stolariju smo napravili iz Salamander Sl 76 profila i na svu stolariju su pripasane alu grilje. Alu grilje imaju posebno svoj okvir koji je nezavisan od same stolarije i obično se ugrađuje na sami rub fasade. Postoje i fasadne alu grilje ali vlasnici su htjeli točno ovaj tip grilja.

Letvice na griljama su pokretne tako da se ulazak svjetlosti može regulirati sa kotačićem .

Profil iz kojeg su napravljeni novi prozori je Salamander Sl 76. Salamander profili su popularni na tržištu jer su već dugo u opticaju i kupci su prepoznali Salamander kao sinonim za kvalitetu. Grilje su neizostavan dio u primorskom kraju jer odlično štite prozore od udara vjetra i kiše a opet daju neku vrstu ugođaja jer kroz letvice prolazi samo dio sunca pa su i veće uštede na klimatizaciji prostora.

Završili smo naš projekt  sa zadovoljstvom naših  kupaca a možda ćemo neki drugi put doći opet u Srimu na ljetovanje .:)


Pogledajte kako je bilo...Galerija:

 


Pvc stolarija Final Forma